aanmeld knop
dot

Krantaanbiedingen op het Algemeen Dagblad

nieuws.jpg
Het Algemeen Dagblad is één van de populaire kranten dat dagelijks wordt gelezen door duizenden mensen in Nederland. Het blad schrijft over vele onderwerpen in het binnen- en buitenland. Maar mocht je deze krant nog niet kennen en wellicht geïnteresseerd zijn, dan is een proefabonnement op het AD de ideale kans hiervoor.

Een bekend Nederlands landelijk dagblad is het AD. In 2012 had de krant een gemiddelde oplage van 426.157 exemplaren. Hiermee zijn ze de op een na grootste betaalde krant in Nederland. De Telegraaf heeft de grootste oplage.

Oplage Algemeen Dagblad
Uit onderzoek is gebleken dat de oplage van het AD iets verminderd is. Zo had de krant in 2005 een oplage van 570.000 exemplaren en in 2012 een oplage van 426.157 exemplaren. Dit heeft deels te maken met het feit dat al het nieuws tegenwoordig online te vinden is. Veel mensen vinden het gemakkelijker om het nieuws op te zoeken op het internet in plaats het nieuws te volgen door het lezen van een krant.


Het AD

Het AD, ook wel de afkorting voor het Algemeen Dagblad is een bekende en populaire krant in Nederland. De eerste editie van het AD verscheen op 29 april 1946. Niet alleen het aantal lezers van deze krant is groot, maar ook het aantal journalisten die voor de krant werken is groot. Zo had het AD in de afgelopen jaren circa 550 journalisten en correspondenten in het binnen en buitenland.

 

Voordelen van een krant

Ondanks dat enorm veel nieuws online te vinden is, geven toch nog veel mensen hun voorkeur aan een krant.  Mensen kiezen er daarom nog steeds vaak voor om een AD abonnement af te sluiten. Op deze manier krijg je thuis de krant geleverd en kun je op je gemakje de krant lezen waar en wanneer je maar wilt. Je zit dus niet aan een computer vastgebonden. Dit is iets dat voor veel mensen de doorslag geeft om toch een abonnement af te sluiten voor een krant. 


Tags: algemeen dagblad, ad abonnement, oplage
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-05-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving