aanmeld knop
dot

Het merk Sibel

bruinhaar.jpg
Sibel is een merk dat zich richt op schoonheidsproducten. Denk hierbij aan beschermingsproducten, epilatieproducten of haarproducten. Ze geven u een ruime keus in het assortiment. In deze tekst zal ik u informeren over de afdeling haarproducten van het merk Sibel.

Bij Sibel wordt er gekeken naar de beste verzorging van uw haar. Dit merk heeft de beste producten te koop die ook door professionele kappers gebruikt worden. Ze verkopen bijvoorbeeld de simpele dingen als haar elastiekjes, maar ook borstels in allerlei soorten en maten.


Kapperstrolley en kapperset

Daarnaast verkoopt het merk Sibel dus professionele producten die u ook bij uw eigen kapper in de moderne kapsalon terugziet. Zo is er bijvoorbeeld een kappers-trolley te koop, of heeft u een complete eigen kapperset voor maar weinig geld. Er zijn zelfs speciale douchekoppen voor uw haar. 

Wat doet het merk?

Dit merk zorgt voor het beste. Er zijn (voor de echte kappers onder ons), speciale lampen en zitjes te koop. Ook heeft dit merk speciale handdoeken om het haar zo snel mogelijk droog te krijgen. De prijzen zijn de apparatuur zeker waard. Zo heeft u al een hele kapperset voor maar 107,- euro. Deze zijn bedoeld voor bijvoorbeeld thuiskappers en zijn handig om mee te nemen.


Mannequinhoofd om knippen te oefenen

Er is zoveel keus dat er altijd wel wat tussen zit voor u. Zo hebben ze meer dan 100 verschillende borstels te koop, met elk hun eigen kenmerk. Ook hebben ze mannequinhoofden waar u pruiken op kunt leggen om te oefenen met het knippen. Natuurlijk hebben ze verschillende soorten shampoo en alles wat u in uw haar wilt doen, zoals gel of haarlak. 

Haarverf en haarstiften

U kunt zelfs uw grijze haren verhullen met de haarstiften van Sibel. Voor normale haarverf kunt u hier natuurlijk ook terecht. Om uw haar in optimale conditie te houden kunt u de website van Sibel bezoeken en zoeken wat u precies nodig heeft. U kunt de catalogus aanvragen voor meer informatie!


Tags: kappers, sibel, groothandel, haar leren knippen, haarverf, harverzorging
Artikel geschreven door: frederique.
Publicatie datum: 2013-05-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2013-06-28 22:26:21  
sibel is high quality Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving