aanmeld knop
dot

Afvallen met Alli, hoe werkt dat?

dreamstime_xs_25564088.jpg
Alli is een afslankpil met de werkzame stof orlistat. Het enige wetenschappelijk bewezen afslankmiddel in Nederland. De werkzame stof in dit afslankmiddel zorgt er namelijk voor dat vet uit maaltijden voor een deel gewoon niet wordt opgenomen door je lichaam. Daardoor wordt er minder vet in je lichaam opgenomen, met als gevolg: afvallen.


Vooral voor mensen die wat willen afvallen en die het niet goed lukt om af te vallen, is dit een uitkomst. Mijn persoonlijke ervaringen met Alli zijn goed. Men stelt dat je ongeveer 30% sneller afvalt, mijn ervaring is dat het ongeveer 40% is. Ik ben wel iemand die van hartig eten houdt, en hartig eten bevat nou eenmaal vaak wat meer vet. Hoe werkt Alli?

 

Sneller afvallen

Met dit middel kan je vooral sneller afvallen als je af wilt vallen. In verhouding kan je wat meer eten dan bij een dieet zonder Alli. Omdat dit middel voorkomt dat een aanzienlijk deel van het vet als het ware niet wordt opgenomen door je lichaam. Het vet komt via de maag direct in de darmen terecht, daar wordt het gewoon via de natuurlijke weg afgevoerd. Je kunt zowel Alli als Xenical gebruiken om af te vallen, Xenical bevat de dubbele doses orlistat van Alli. 

 

Voor en nadelen

De voordelen van dit middel liggen voor de hand:

  • Je valt sneller af
  • Je valt meer af dan gewoonlijk
  • Nauwelijks bijwerkingen

Nadelen

  • Bijwerking bij (veel) te vet eten: dunne ontlasting
  • Niet goedkoop (dik zijn kost echter meer) dus ik had het er echt voor over

Het middel heeft geen andere bijwerkingen dan alleen bij het eten van veel te veel vet, dan krijg je dunne ontlasting. Dat komt omdat er dan (te) veel vet in je ontlasting terechtkomt. (Voordeeltje: 'dat is wel vet wat anders als vet op je lichaam terecht zou komen dus dat is wel weer prettig om te weten.) Deze bijwerking treedt niet op bij een gewoon gezond dieet waarbij je je best doet om minder te eten, wel gezond, maar ook wat vet gebruikt. Het voordeel van Alli is dan dat je zeker 30% meer afvalt dan je zou doen zonder gebruik van dit middel. Feitelijk gaat afvallen dus gewoon snel.

 

Werkt Alli echt?

Absoluut. Dit is een middel wat wetenschappelijk bewezen zorgt voor gewichtsverlies door vetopname uit het voedsel, vet wat daardoor dus niet op je lichaam kan worden opgeslagen. Zelf ben ik met dit middel 17 kilo afgevallen in 3 maanden tijd. Bij een gewoon dieet van 1400 kcal per dag. Nogmaals: ik ben wel iemand die een zwak heeft voor hartig eten, dus mijn winst werd vooral behaald uit vlees, jus, boter, slaatjes, sausjes, mayonaise, frituur, worst, kaas, en dat soort dingen. Omdat daar nogal veel vet in zit, werd er ook veel vet geblokkeerd door dit afslankmiddel. IK spreek dus uit ervaring dat ik ook soms te veel vet eten at en daardoor ook wel eens last had van dunne ontlasting. Voor mensen die vooral te veel suiker eten en weinig vet, is dit middel niet geschikt. Het blokkeert geen suikers, alleen vetten.

 

Belangrijk

Eet niet overmatig veel vet als je dit middel gebruikt. gebruik het als ondersteuning van een dieet, waardoor afvallen sneller en gemakkelijker gaat.

 

Snel vet verbranden

10 Kilo afvallen

Afvallen zonder dieet


Tags: Alle, afvallen, snel afvallen, dieet, dieetpil, afslankmiddel, orlistat
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-05-21
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving