aanmeld knop
dot

De Primark

logo-tekst.jpeg
De Primark is momenteel een van de meest populaire winkels, voornamelijk voor de meiden in Nederland. De supergrote winkels, het mega grote aanbod voor kleding en dat allemaal voor een geweldige prijs. Dit maakt het shoppen bij een Primark altijd een leuke ervaring, bij welke winkel dan ook.
GezondheidGezondheid

Rotterdam, Zaandam, Hoofddorp en Almere zijn plaatsen in Nederland waar je een Primark shop tegenkomt. De Primark behoort tot de top van populairste winkelketens in Nederland. Dameskleding, herenkleding of kinderkleding, voor iedereen heeft de Primark een uitgebreid assortiment.

 

Het succesverhaal van de Primark begon in 1969. Maar destijds was de keten bekend onder de naam Penneys. In het daaropvolgende jaar kwamen er nog 4 winkels bij, allemaal rondom Dublin. Naarmate de jaren verstreken zijn er steeds meer vestigingen bijgekomen en uitgebreid naar verschillende landen. De eerste vestiging in Nederland werd geopend in 2008. Momenteel heeft Nederland 4 verschillende Primark shops. Duitsland heeft 10 vestigingen. Wil je weten waar deze precies zijn neem dan een kijkje in de Primark online shop Deutschland. Op de planning staan nog een aantal vestigingen voor de komende jaren. Momenteel heeft de Primark meer dan 255 vestigingen op haar naam staan en de meeste vestigingen kom je tegen in het Verenigd Koninkrijk.

 

Assortiment

De Primark houdt zich zeer bezig met de laatste trends. Hierdoor behoort de kleding die je in de Primark shops tegen komt helemaal bij de laatste mode. Stijlvolle schoenen, prachtige jurkjes, zomerse bikini’s, eigentijdse tassen en basic hemden alles kom je bij de Primark tegen. Naast dat je er terecht kunt voor allerlei verschillende kledingstukken, kun je er ook terecht voor accessoires. Hierdoor kun je je nieuwe outfit compleet afmaken. Dit geldt voor zowel dames, heren en kinderen.

 

Website

De Primark is natuurlijk ook online te vinden. Helaas, beschikken ze nog niet over een online webshop. In de Primark online shop kun je onder andere terecht voor de laatste online folder. Hierin staan de laatste mode items die binnen zijn gekomen. Ook kun je er terecht voor winkelvestigingen, de geschiedenis, duurzaamheid en handige informatie.


Tags: primark, primark online shop
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-05-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving