aanmeld knop
dot

Eva Jinek heeft het uitgemaakt

TV.jpg
Eva Jinek heeft het uitgemaakt met WNL. Althans, dat bakte Ali B. ervan in De Wereld Draait Door. Haar tv-programma 'Eva Jinek op Zondag' verruilt ze namelijk voor een wekelijkse talkshow bij de KRO. Helemaal prima, zolang ze maar op tv te zien blijft vind ik persoonlijk alles best.

Er is geen grotere wraak dan de wraak van een afgewezen minnaar. WNL gedraagt zich wel een beetje zo. Jinek had enige tijd geleden laten weten dat ze overstapte naar de KRO en dat ze nog tot de zomerstop haar programma Eva Jinek op Zondag zou presenteren. Die kans geeft WNL haar echter niet. De laatste vijf zondagen mag ze het programma niet meer presenteren. Pfff... Wat zijn mensen toch onuitstaanbare zeikerds. Ali B. zei het heel leuk: 'Het is net alsof je vriendje weet dat je het uit gaat maken en dan maakt je vriendje het snel uit zodat hij later kan zeggen, ik heb het uitgemaakt...'  Haha! Zo kinderachtig komt het inderdaad wel over. Maar ja, WNL is nou eenmaal nergens groot in.

 

Eva Jinek, KRO

Maar niet getreurd. Jinek blijft programma's presenteren en ze zal straks vast en zeker een van de kopstukken van de KRO worden. Wat er vanaf nu op zondag gebeurd interesseert ineens niemand meer. (Ik ben niemand). Vandaar dat ik ook de namen ben vergeten van haar opvolgers, en niet de moeite neem om die op te zoeken. Who cares? Eva Jinek op Zondag is passe, en daar kan toch geen vervanger tegenop.

 

Afscheid nemen van kijkers

Eva Jinek betreurt het vooral dat ze geen afscheid heeft kunnen nemen van de kijkers van haar programma, maar ik denk dat ze daar na een paar uurtjes wel overheen is. Er is geen afscheid. Het is een nieuw begin van een veel bredere weg. We zien haar heel snel weer terug. Jinek is zo'n charismatische verschijning, en zo lekker intelligent, waar je haar ook neerzet kan je niet anders dan geboeid kijken en luisteren. Dan kan ze zich nu lekker voorbereiden op de rest van haar tv carrière. Het een leidt toch altijd tot het andere en ik denk dat het voor haar, en haar kijkers, alleen nog maar beter kan worden en dat ze op het goede moment haar kansen grijpt. Ze heeft gewoon te veel te bieden. Als je veel kunt kan je ook maar beter veel te doen hebben. Bovendien moet je het ijzer smeden als het heet is. Ik denk dat het ijzer wel heet is. Ze is nog jong genoeg om iets groters op te bouwen. Ik hoop echt dat ze een dagelijks programma te presenteren krijgt, ze is er gewoon heel erg geschikt voor, ongeacht of mensen het eens zijn met haar aanpak of niet. Basta!

 

Eva Jinek op zeven dagen

Vooral als ze dagelijks op tv gaat komen. Ik kan niet wachten, eigenlijk. Neem nou Eva Jinek op Zondag, zonder Jinek is de specifieke sfeer van het programma toch meteen weg? Dat wordt nu WNL op Zondag, geloof ik. Holy Mongoli, ik val nu al in slaap. Dat kan alleen maar verzanden in een heel gewoon praatprogramma. Beetje dom dus van WNL dat ze haar zo abrupt vervangen.

 

Je hoeft niet meer te komen

Donderdag kreeg Eva Jinek van Bert Huisjes te horen dat ze zondag niet meer hoefde te komen. Huh? Wat zijn mensen toch grenzeloos vervelend als je iets doet wat een ander niet bevalt. Ik zou zeggen, WNL, als je mensen kansen geeft doe je dat niet voor hen, maar voor jezelf, en je kunt mensen nou eenmaal niet claimen als een soort bezit. Jinek is WNL niets verschuldigd. Leuk afscheid nemen is ook een kunst. Dus had haar de kans gegeven om haar programma af te ronden, al was het maar een enkele laatste uitzending geweest. Maar Eva Jinek gaat het wel redden en laten we hopen dat ze snel weer vaak op tv te zien is. Lekker genieten van een presentatrice die alles mee heeft. Ze straalt kracht uit, en macht. Ze is vlijmscherp, niet bang, soms een beetje irritant, wat nou juist weer zo leuk aan haar is. Op het goede moment heeft ze nog gevoel in haar donder ook. Dat ze mooi is, is minder relevant, maar wel leuk meegenomen. Eva Jinek, kom maar op met een dagelijks praatprogramma. We zullen ons weer geen moment vervelen. Succes!


Tags: Eva Jinek, KRO, WNL, Eva Jinek op Zondag
Bronnen: DWDD, Volkskrant
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2013-05-24
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving