aanmeld knop
dot

Zoekt u een ijsmachine en ijsmachine recepten?

ijs.jpg
Een ijsmachine is werkelijk een van de leukste cadeaus die je kunt krijgen of geven, voor zowel een man of een vrouw. Met warm weer zelf je lekkerste ijsrecepten klaarmaken, is ideaal. Ik heb eens voor u rondgekeken en de goedkoopste maar prima ijsmachine is volgens mij deze heerlijke ijsmachine van Bestron. Hier kunt u hem bestellen, dan heeft u hem de volgende dag al in huis.

IJs maken is gemakkelijk met behulp van een ijsmachine. U maakt snel en gemakkelijk roomijs in allerlei smaken. U kunt uw fantasie de vrije loop laten en na verloop van tijd vers fruit, stukjes chocola, rozijnen en dergelijke, toevoegen. Ook toppings van nootjes en sausen smaken heerlijk over ijs. Ook als toetje is zelfgemaakt ijs natuurlijk heel bijzonder.

 

Met een ijsmachine kunt u zelf de lekkerste ijssoorten maken. In combinatie met vers fruit, melk, room, chocola, noten. Uw eigen roomijs kan nog lekkerder smaken dan het Beroemde Ben & Jerries. IJs maken is leuk, zelfs een beetje spannend, en het resultaat valt nooit tegen. U kunt de heerlijkste ijsjes leren maken, of sorbets, uw eigen recepten bedenken of bestaande recepten gebruiken en de show stelen bij familie en vrienden. Zoekt u recepten voor ijs, kijk dan in de gebruiksaanwijzing van uw IJsmachine (zoek op de site naar: IJsmachine) daarin staan alle basisrecepten voor het maken van ijs, op basis van room voor roomijs, yoghurt voor yoghurtijs, custard voor custard ijs, sorbets, enzovoorts. Echt ideaal. U kunt direct aan de slag.

 

Recept om ijs te maken

Om te beginnen moet u gewoon weten hoe u ijs maakt, welke ingrediënten er nodig zijn. Een eenvoudig recept voor ijs is:

  • room
  • aardbeienpulp
  • suiker of suikerstroop
  • siroop (aardbeiensmaak)
  • het sap van een sinaasappel
  • scheutje citroen.

Goed door elkaar mengen en dan laten koelen/bevriezen met de aanwijzingen van de ijsmachine. In de handleiding van de Bestron staan echter alle basisrecepten die u nodig hebt om verder te experimenteren. Creëer uw eigen ijsje in een handomdraai. IJs maken is gemakkelijk, maar ook enorm leerzaam, en leuk voor kinderen en volwassenen! Tot slot is er niets zo lekker als een zelfgemaakt ijsje of een heerlijke koele sorbet.


Tags: ijs maken, ijsmachine, roomijs, recepten, sorbet, recept
Artikel geschreven door: TryOut.
Publicatie datum: 2013-05-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving