aanmeld knop
dot

Verschillende soorten Panty's

Benen.jpg
Meer achtergrond informatie over de verschillende soorten panty's. Hierbij wordt niet enkel gekeken naar kleuren en maten. Er wordt dieper ingegaan op de ontwikkelingen van de afgelopen jaren waarbij innovatieve materialen zijn toegevoegd aan panty's en kousen om speciale effecten te creëren.

Waar veel vrouwen vooral het onderscheid tussen leggings, panty’s en kousen nog goed kennen zijn er tegenwoordig alleen al in de categorie panty’s veel unieke producten te vinden.

 

Denier Panty

In de basis zit het grootste verschil bij panty’s natuurlijk in de dikte, oftewel het aantal denier van de panty. In het voorjaar en in de zomer zijn lekkere dunne panty’s met slechts 10, 15 of 20 denier perfect te dragen terwijl dit in de winter te koud is. Vaak gaan vrouwen dan over op panty’s met een denier van 40, 60 of zelfs 100. Dus:

 

Denier panty op warme dagen

 • 10 denier
 • 15 denier
 • 20 denier
 • 30 denier

Denier panty op koude dagen

 • 40 denier
 • 60 denier
 • 80 denier
 • 100 denier

Gekleurde panty's

Naast de dikte is de kleur van een panty ook erg belangrijk, met naast de basis kleuren als skin, make-up en zwart, ook leuke hippe kleuren zoals rio en violet.

 

Panty's van verschillend materiaal

De grootste ontwikkeling bij panty’s en kousen zit hem tegenwoordig in de materialen. Er worden diverse innovatieve materialen toegevoegd aan de panty om speciale effecten te verkrijgen. Bijvoorbeeld:

 • Elastan
 • Fresh Fiber van Kunert
 • Kapok Vezel
 • 3D Panty van Kunert

Elastan is hiervan een veelvoorkomend voorbeeld wat zorgt voor een betere pasvorm. Iets unieker is al de Fresh Fiber van Kunert waarmee de panty een verkoelende werking krijgt. Andersom zorgt de KAPOK vezel in de panty juist voor extra warmte.

 

3D Panty, panty zonder ladders

De meest interessante ontwikkeling in de laatste jaren vinden wij toch panty die in 3D is gebreid. Hierdoor komen er geen ladders meer in de panty voor. De Chinchillan van Kunert is van deze techniek voorzien en lijkt vooralsnog veel tevreden klanten te kennen. Op deze manier is het uitzoeken van een panty toch een stuk meer werk dan enkel de juiste maat kiezen, maar de moeite wordt wel beloond!


Tags: panty, materiaal, Chinchillan, 3D panty, hoeveel Denier, Elastan
Bronnen: pantyfashion.nl/kunert-chinchillan-20-panty
Artikel geschreven door: pantyfashion.
Publicatie datum: 2013-05-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving