aanmeld knop
dot

Investeren in goud kan ook voor u interessant zijn

bedrijf zakelijk.jpg
Zoekt u een veilige manier om te investeren en wat ook nog een leuk rendement op kan leveren? Wij willen u dan graag wijzen op investeren in goud, ondanks de crisis heeft dit de laatste jaren een leuk rendement opgeleverd. Nu kunt u natuurlijk ook uw geld naar de bank brengen en dit een aantal jaren vast zetten, dit heeft echter enkele nadelen.
ComputerComputer

Zo zijn de rendementen niet om over naar huis te schrijven en kunt u ook een behoorlijke tijd niet over het geld beschikken.

 

Beleggen?

Een andere manier is om te gaan beleggen, toegegeven er zijn hier beleggers die flinke winsten hebben behaald maar dit is niet zonder risico en het is ook niet iets waar u zomaar zonder kennis van zaken mee kunt gaan starten. Wat als wij u nu vertellen dat er ook een methode is waarbij u hoge rendementen kunt halen tegen een laag risico, en u hoeft daar ook nog eens geen kennis van zaken voor te hebben?

 

Goud kopen

We hebben het dan over investeren in goud, en dan bedoelen we niet aandelen kopen van fondsen die hierin beleggen, maar fysiek goud kopen. De afgelopen zes jaar is de waarde hiervan met maar liefst vierhonderd procent gestegen en dat ondanks de zware crisis. Ook is het erg gemakkelijk en kunt u er meteen mee starten, investeren in goud zou dus ook voor u interessant kunnen zijn.

Hoe begint u met investeren in goud?

Investeren in goud is simpel en kan ook erg snel, het enige wat u hoeft te doen is het aankopen van goud. Dit kunt u tegenwoordig ook online doen en het is daardoor voor bijna iedere Nederlander beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld gouden baren of gouden munten aankopen, deze zijn klein en makkelijk veilig op te bergen. Het enige wat u hoeft te doen is na aankoop de goudprijs in de gaten te houden, is deze hoog genoeg of heeft u snel contant geld nodig dan verkoopt u het goud weer en u beschikt dan ook meteen over het geld. Investeren in goud mogen we dus gerust gemakkelijk noemen. Zoekt u een investering met een hoog rendement? Denkt u dan eens aan investeren in goud.


Tags: goud, kopen, investeren in goud, goud kopen, goudprijs, beleggen in goud
Artikel geschreven door: Thegen.
Publicatie datum: 2013-05-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving