aanmeld knop
dot

Top 3 online warenhuizen

logo-tekst.jpeg
Online shoppen is tegenwoordig minstens zo populair als gewoon winkelen in een winkelstraat. Er zijn veel online warenhuizen, maar welke zijn de beste? Ik heb mijn eigen top 3 samengesteld, op basis van kwaliteit, gunstige prijzen, assortiment, service en gebruiksgemak van de website.
ComputerComputer

Ik ben een echte online shopper. Natuurlijk ga ik ook nog wel eens gewoon winkelen, maar alleen als ik tijd heb om urenlang rond te slenteren, winkel in, winkel uit te gaan, en kleding te passen. Winkelen in winkelstraten heeft natuurlijk een bepaalde charme die je bij online winkelen mist, maar online winkelen heeft weer als voordeel dat het snel, gemakkelijk, en effectief is. En vaak goedkoper, omdat er geen dure winkelpanden nodig zijn. Online winkelen gaat ook snel. Je zoekt namelijk het product en ziet het een paar seconden voor je, terwijl je bij gewoon winkelen op zoek moet in winkels en heel veel afstanden moet afleggen om te vinden wat je zoekt. Persoonlijk hou ik van online warenhuizen waar je vrijwel alles krijgen kunt, dus van kleding tot elektronica, en alles wat er tussenin zit. Een goed voorbeeld van zo'n uitgebreid warenhuis is:

Neckermann. Dit warenhuis iwas wat mij betreft dan ook de onbetwiste nummer 1 als het aankomt op variatie, kwaliteit, service, en ze waren betaalbaar... Ze boden veel kortingen, leuke prijsjes, voordeel. Je kon er werkelijk vrijwel alles kopen. Kleding voor jong en oud maar ook Laptop, Tablets, Smartphones, enzovoorts. Je rekende heel gemakkelijk af, hoewel je ook gewoon achteraf betalen mocht, en je kreeg je bestelling in no time thuisgestuurd (de volgende dag al). Mijn ervaringen met Neckermann waren uitmuntend. Wat je zag is wat je kreeg. Bovendien hadden ze een prima service. Als je het product wilde ruilen, dan kon dat. Helaas is neckermann failliet gegaan.

BonPrix is een online warenhuis waar u voornamelijk kleding kunt kopen. Wel heel erg leuk en veel keus, en goedkoop geprijsd. Ze verkopen ook wel wat woonaccessoires, maar kleding en alles op het gebed van mode, is hun specialiteit. Bon-Prix heeft als uitgangspunt dat ook modernste mode betaalbaar moet blijven, ook voor mensen met een lager inkomen. Kwaliteit: goed!

H&M Hennes en Maurits is een leuk modehuis waar je moderne hippe mode koopt. Voornamelijk gericht op jongeren. Ook leuke accessoires en prettige prijsjes.


Tags: Neckermann, neck, H&M, Hennes en Maurits, Bon-Prix, online winkelen
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2013-05-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving