aanmeld knop
dot

Volume Hair. Meer haar, meer volume!

kaal-hoofd.jpg
We willen allemaal wel een volle bos haar. Niet iedereen heeft dat geluk. Mannen en vrouwen kunnen dun haar hebben. Mannen worden vaak al vroeg kaal, of er zijn dunne plekken in het haar. Een nieuw, interessant middel tegen kaalheid is Volume Hair Plus. Hoe werkt deze haarspray die meer volume geeft?

Volume Hair Plus zit in een spray. De producent moet gedacht hebben dat een haarspray ook letterlijk genomen kan worden. Je sprayt haartjes op je hoofd, die zich hechten aan de plaatsen waar je sprayt. Op kale plekken, en op haren daar omheen. Ook bevat de spray de kleur van de haarkleur die je gekozen hebt. Het is niet schadelijk voor je eigen haar, voor zover mij bekend is dan. Volume Hair Plus is te verkrijgen in de volgende kleuren:

  • blond
  • donkerblond
  • bruin
  • zwart

Bekijk het filmpje om te zien hoe Hair Plus werkt:

 

 

De spray is te verkrijgen bij sommige drogisterijen (zoek op de site naar Volume Hair)

 

Hoe werkt deze spray?

Volume Hair Plus sprayt (zoals ik gelezen heb want ik heb zelf geen kale plekken) zowel kleur als fijne haartjes over het haar. De haartjes hechten zich aan uw eigen haar en aan de kale plekken op de hoofdhuid. Hierdoor wordt het haar voller en worden kale plekken gemaskeerd. Deze spray wordt aangeraden bij:

  • kale plekken
  • gedeeltelijke kaalheid
  • dun haar
  • kale plekken op het hoofd
  • als u meer volume in het haar wilt

Wat u feitelijk op uw hoofd spuit is een soort kleuring ind e kleur van uw eigen haar, voorxzien van vezeltjes die aan uw eigen haar en hoofdhuid kleven. Op zich niet verkeerd om kale plekken te verdoezelen maar niet geen permanente oplossing. Het is dus een hulpmiddel, geen geneesmiddel.

 

Is het haar blijvend?

Nee, dit is een tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld sprayen voor een a twee dagen. U kunt het haar wel kammen en ook föhnen, maar als u uw haar wast, wast u ook de verf er weer uit. Wel de moeite van het proberen uit, want populair is het wel.


Tags: Volume Spray Plus, Volume Hair, haar volume, spray, haar, kaal, kale plekken spray
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2013-05-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving