aanmeld knop
dot

Top 3 parkeeraanbieders bij Schiphol

logo-tekst.jpeg
Er zijn tegenwoordig veel parkeermogelijkheden vlakbij Schiphol, en hierdoor zie je soms het overzicht niet meer. En aangezien de kosten redelijk verschillen en alle aanbieders verschillende services aanbieden, is het handig om te lezen over de verschillende mogelijkheden om goedkoop lang te parkeren bij Schiphol.

Er zijn een aantal oplossingen en manieren om bij een paar weken vakantie met vliegtuig uit te zoeken waar je het beste zo lang mogelijk kan parkeren. De consument wil zo lang mogelijk parkeren voor een juiste prijs en op een geschikte locatie. De top 3 aanbieders op Schiphol op dit moment zijn:

  • Schiphol smartparking buiten de locatie is 3 minuten van de terminal en kost 5 euro per dag,
  • Quick parking binnen is 2 minuten van de terminal en kost 7,50euro per dag en Budget parking binnen is 3 minuten van de terminal en kost 5,50 euro per dag.
  • Lang parkeren bij Schiphol hoeft als je het goed uitzoekt in ieder geval niet duur te zijn.

Schiphol Smartparking buiten

De consument kan bij Schiphol Smartparking Buiten, eenvoudig (net zoals het kopen van een treinkaart) d.m.v. van gegevens in te vullen op de website (zoals wanneer hij vertrekt en wanneer de terugkomst datum is) een parkeerplaats reserveren. Ook kan de consument op de Schiphol smartparking buiten website vervolgens ook zien over er (voldoende) parkeerplaatsen beschikbaar zijn op de desbetreffende vertrek- en aankomst datum.

 

Quick parking binnen

Quick Parking Binnen vraagt iets meer gegevens in te vullen, zoals kentekennummer, wat voor automerk je parkeren wilt, het aantal personen die op reis gaan. Dit in verband met de shuttle bus, dat is de duurste van de drie maar je krijgt meer service voor je geld zoals reiniging van het interieur en exterieur van de auto(s), maar deze wensen moet je wel van te voren aangeven.


Budget Parking

En Budget Parking Binnen heeft ook een eenvoudige site, u moet er aankomst en vertrekdatum invullen om te kijken of er wel (voldoende) parkeerplaatsen beschikbaar zijn en je kunt ook aangeven of je ook het  interieur, exterieur e.d. van de auto, gereinigd wilt hebben bij terugkomst.


Tags: lang parkeren bij schiphol, smartparking, Quick parking, Schiphol parkeerplaats
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-05-30
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving