aanmeld knop
dot

Stackers om af te vallen?

images (16).jpg
Stackers bevatten stoffen waardoor afvallen sneller gaat. Het wordt vaak gebruikt als ondersteuning bij een dieet of om te voorkomen dat je weer aankomt. Wat zijn Stacker? helpen Stackers? Wat zit erin? Zijn ze veilig? Word je snel slank met behulp van Stackers? Wat zijn de ervaringen van anderen?

Stackers worden omschreven als de sterkste vet verbranders die er bestaan. Ze bevatten stoffen waardoor je meer energie krijgt, en stoffen die de verbranding van vet versnellen, door sneller vet te verbranden valt men af, enzovoorts. Er bestaan verschillende soorten Stackers, genummerd van 1 tot 4. Stackers 4 is de nieuwste en erg populair. Trek in eten wordt er minder door.

Hoe werken Stackers?

Stackers bevatten stoffen die de energieverbranding versnellen waardoor mensen afvallen. Het wordt gebruikt als hulpmiddel bij een dieet. Omdat Stackers de honger remmen, eet je in principe minder. Blijf je echter in je luie stoeltje zitten en eet je te veel, dan zullen Stackers geen wonderen voor je verrichten. Het blijft een hulpmiddel, waar veel mensen enthousiast over zijn, maar het is geen wonderpil.

 

Ervaringen met Stackers

De ervaringen van mensen die Stackers gebruiken om af te vallen, zijn over het algemeen positief. Mensen zijn er veel mee afgevallen. Maar Stackers zijn qua inhoud de afgelopen jaren wel veranderd. Zo zat er vroeger nog efedrine in, maar dat is in Nederland verboden. Dat was ook echt niet gezond. Nu zitten er nog steeds veel van dezelfde stoffen als eerst in maar geen efedrine meer. In Stackers kan veel cafeïne zitten, en andere middelen waar je meer energie van krijgt. Omdat je veel energie krijgt beweeg je ook gemakkelijk meer. Alles in deze pillen is gericht op vet verbranden en afvallen. Ook zijn er vaak nog extra vitamines aan toegevoegd om een extra boost te geven. De meningen over deze afslankpillen zijn verdeeld. De een is er dolgelukkig mee omdat de kilo's er vanaf vliegen, de ander maak duidelijk dat ze helpen maar wel in combinatie met een veranderde levensstijl, een derde vindt ze gevaarlijk en vindt de effecten van deze pillen niet prettig. Als Stackers veel cafeïne bevatten kan je je namelijk aardig opgefokt gaan voelen. Dit kan weer tot gevolg hebben dat je last kunt hebben van:

  • opgejaagd gevoel
  • hartkloppingen
  • minder eetlust

Als de pillen uitwerken kan je juist het tegenovergestelde ervaren:

  • vermoeid
  • eetlust komt terug

Wanneer gebruiken?

Als je overweegt om af te gaan vallen met behulp van deze pillen, lees dan altijd goed de bijsluiter, overschrijdt de toegestane hoeveelheid niet en combineer het met een gezond, afwisselend dieet en een verantwoord beweegpatroon. 


Tags: Stackers, afvallen, dieet, ervaring, ervaringen met stackers
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2013-05-31
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving