aanmeld knop
dot

Gezichtsrimpels? Weg Ermee!

logo-tekst.jpeg
Mijn naam is Lieven, mijn drijfveer is om de mensen te laten kennismaken met onze unieke & doeltreffende producten tegen huidveroudering, acnee. Maar eveneens hebben we een resem extra producten zoals parfums, make-up, voetverzorging- en huidverzorgingsprodukten. Schitterende producten aan scherpe prijzen.

Wat zijn gezichtsrimpels?

Allereerst moeten we melden dat er verschillende soorten gezichtsrimpels zijn, naargelang de vorm en structuur. De rimpels die eerst verschijnen zijn de fijne rimpeltjes . Wanneer men de huid lichtjes aanspant tussen 2 vingers zien we de rimpeltjes verdwijnen. Daarnaast hebben we de diepe rimpels, die zijn uiteraard meer zichtbaar . Het zijn als het ware diepe groeven of plooien. Dan hebben we ook nog de fronsrimpels, die ontstaan door het veelvuldig gebruik van een welbepaalde spier, namelijk de fronsspier. Deze laatste soort gezichtsrimpels kunnen al zeer vroeg verschijnen, zelfs op vijventwintig jarige leeftijd.

 

Hoe ontstaan gezichtsrimpels?

Gezichtsrimpels zijn natuurlijk in eerste instantie een teken van huidveroudering . Dit begint reeds rond de leeftijd van dertig jaar, heel geleidelijk. Natuurlijk, iedereen is anders, en bij de ene verloopt het proces wat vlugger als bij de andere persoon. Op je dertigste jaar ben je vanzelfsprekend niet oud maar er wordt toch al minder collageen en elastine aangemaakt. Collageen zorgt voor een stevige huid, elastine zorgt voor de soepelheid van je huid. Wanneer beide componenten dus in mindere mate worden aangemaakt krijg je dus een minder stevig en minder  elastisch gezicht(minder “rekbaar”) . Bijgevolg is het gezicht dus vatbaarder voor het ontstaan van gezichtsrimpels.

 

Kan ik het proces vertragen?

Jazeker! Allen worden we natuurlijk beetje bij beetje ouder dus we kunnen het nooit helemaal verdringen, maar we kunnen het wel in heel belangrijke mate vertragen, uitstellen als het ware.

  • Eerste punt hierbij is, bescherm de huid altijd tegen de zon, er zijn altijd UV stralen in de lucht aanwezig. En bescherm uw huid absoluut als het buiten 25 graden is. De zon zorgt er namelijk voor dat de elastine in de huid wordt afgebroken, waardoor het proces van ontstaan gezichtsrimpels een extra stimulans krijgt.
  • Tweede punt, stop met roken. Ook roken werkt het ontstaan  van gezichtsrimpels in de hand.

Moet ik mijn huid verzorgen?

Jazeker! Jammer genoeg beginnen de meeste mensen  hun huid pas te verzorgen als de eerste gezichtsrimpels zijn verschenen. Eigenlijk kun je niet snel genoeg beginnen met het verzorgen van je huid. Het neemt ook zo ontzettend weinig van uw tijd in beslag en het hoeft niet perperduur te zijn.


Tags: gezichtsrimpel, rimpels
Artikel geschreven door: Lieven.
Publicatie datum: 2013-06-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving