aanmeld knop
dot

Earplanes, hoe werken ze?

hoofdpijn.jpg
Met het vliegtuig reizen is snel en gemakkelijk, en voor velen ook leuk, maar door drukveranderingen kan je last hebben van je oren. Er zijn speciale oordopjes die je oren tegen dat onprettige gevoel beschermen. Daardoor geniet je meer van de vliegreis, en deze zogenaamde Earplanes zijn er ook voor kinderen. Hoe werken ze?

Earplanes zijn speciaal ontworpen om je oren tegen de ergerlijke druk bij vliegen, opstijgen en dalen te beschermen. Deze oordopjes beschermen ook tegen harde geluiden dus worden ook wel gebruikt om rustig te slapen, bijvoorbeeld als je partner snurkt.

 

Klachten oren in het vliegtuig

Vooral bij het opstijgen en het dalen van een vliegtuig hebben veel passagiers in vliegtuigen last van hun oren, maar ook andere lichamelijke klachten kunnen voorkomen.  De Earplane oordopjes beschermen zo goed mogelijk tegen:

  • Pijn en druk in de oren tijdens het vliegen, dalen en opstijgen
  • Hoge fluittonen als gevolg van het effect van drukverschillen in de oren
  • Duizeligheid en als gevolg daarvan misselijkheid
  • Hoofdpijn als gevolg van drukverschillen

Hoe werken de oorpluggen?

De oorpluggen zijn gemaakt van siliconen en bevatten een ingebouwd luchtdruk filtertje. Het systeempje in

de Earplanes voert de lucht geleidelijk af, waardoor het vervelende plotselinge dichtklappen (en ploppen) van het trommelvlies in de oren, wordt voorkomen.

 

Zijn Earplanes veilig?

De oorpluggen zijn veilig. Waar u wel altijd scherp op moet letten is dat ze gebruikt worden waarvoor ze gemaakt zijn: in de oren dragen. Sta niet toe dat kinderen de oorpluggen in hun mond stoppen of ermee spelen. In de mond kunnen ze in de keel schieten en door ermee te spelen gaan ze mogelijk kapot.

 

Hoeveel zitten er in een doosjes?

Er zitten twee paar (dus voor twee personen) dus in totaal 4 stuks, in een doosje. En ze zijn goedkoop, wat ook mooi meegenomen is. 


Tags: Earplanes, oordoppen, oorpluggen, vliegen, vliegtuig, pijn oren, oor, luchtdruk
Artikel geschreven door: Morris.
Publicatie datum: 2013-06-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving