aanmeld knop
dot

Takko Fashion Duitsland

logo-tekst.jpeg
Takko Fashion is een populaire winkelketen in Duitsland met tientallen filialen overal verspreid in het mooie land. Terwijl er in Nederland slechts enkele net vlakbij de grens met Duitsland zitten. En dat is best raar voor een winkel die zo populair is in Europa. De kleding van Takko Fashion is in ieder geval erg gewild.

Takko Fashion is een modeketen in Duitsland. Vestigingen van deze kledingzaak zijn te vinden door het hele land en op dit moment zijn zij erg succesvol. Het succes van Takko Fashion zit hem in het enthousiasme dat zij weten uit te stralen. Dit enthousiasme is terug te zien is in de inrichting van de winkels van binnen en buiten. De buitenkant van de winkels zijn aanlokkelijk om er een kijkje te nemen. Van binnen zijn de winkels vooral leuk ingericht door middel van de kleding en het zeer grote aanbod voor mannen en vrouwen.

 

Takko filialen

Takko Fashion heeft in Nederland al meer dan 100 filialen, verspreid over het land. Maar ook in de rest van Europa is Takko populair. Verdeeld over Europa heeft Takko op het moment van schrijven (mei 2013) meer dan 1815 filialen in Europa.

 

De eerste Takko in Nederland

Het 1e filiaal van Takko werd in Winschoten geopend, op 4 maart 2003.

 

Personeel Takko

Niet alleen de looks van de vestiging zorgen voor het enthousiasme, maar ook het personeel. Takko Fashion probeert het meest vriendelijke personeel in dienst te nemen. Het personeel staat klaar voor elke klant en helpt hem met alle plezier. Wanneer je dus op zoek bent naar een bepaalde maat kleding of je hebt vragen over de outfit die je wilt kopen, kun je gerust een van de werknemers om hulp vragen. Daar zijn zij namelijk voor! Verder zorgen zij ervoor dat de kleding op tijd wordt aangevuld, zodat je geen lege schappen in de winkel zult aantreffen.

 

Kleding voor jong en oud

De schappen in de winkels zijn overigens zeer goed gevuld met diverse kleding. Zo is er zeer veel te vinden voor de jeugd en varieert ook dit van uitgaanskleding tot werkkleding of schooloutfits. Niet alleen voor de jeugd maar ook oudere generaties zijn doelgroep van Takko Fashion en zij hebben ook grote kans van slagen bij een van de vestigingen. Een leuke tip is dus om eens met het hele gezin te gaan shoppen in een van de vestigingen van Takko Fashion.


Tags: takko, takko fashion
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2013-06-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving