aanmeld knop
dot

Alle artikelen van moniquegeertsma

Hi!

 

Zal ik me even voorstellen. Ik ben Monique, ben net 40, getrouwd  en moeder van twee kids, incl twee katten en een border collie. Ik werk met lichamelijk gehandicapten maar in mijn vrije tijd schrijf en kwebbel ik graag. Een jaar of twaalf geleden heb ik een cursus romanschrijven gevolgd, maar door de geboorte van mijn oudste heb ik daar toen niet veel mee gedaan. Wel liggen er een stuk of 7 uitgewerkte verhalen in een bak onder mijn bed, te wachten tot ik er misschien ooit nog iets mee ga doen.

 

Intussen typ ik graag een stukje hier en daar, zoals op mijn meest recente blog http://40enik.blogspot.nl/.

Hierin ga ik wat dieper door op wat het voor mij betekent om 40 te zijn (geworden). Verder kwam ik deze site tegen en was ik enthousiast. Een stukje, recensie of mening schrijven over iets waar je tegen aan gelopen bent, waar je je in verdiept hebt of wat je gezien of gehoort hebt. Geweldig! Ik schrijf wel en dat zolang jullie het leuk vinden om te lezen.

 

Het afgelopen jaar is moeilijk geweest voor ons omdat mijn man ernstig ziek is geweest. Ik merk dat ik er nog niet klaar voor ben om daarover te praten of schrijven. Dus als ik niet altijd diep in de kaart laat kijken, of wat oppervlakkig biljf, dat is niet verkeerd bedoeld, komt vanzelf weer goed .

 

Mijn motto is ` Leef in het moment, in het nu en geniet ervan! `

 

 

groetjes Monique

 

 

bedrijf.jpg
moniquegeertsma

2013-05-15 18:14:23
brood.jpg
moniquegeertsma

2013-05-14 22:08:57
auto2.jpg
moniquegeertsma

2013-05-27 14:21:00

Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving