aanmeld knop
dot

Vragen

 1. Artikel: Waar moet een artikel aan voldoen? Antwoord: Tips voor het schrijven van artikelen
 2. Artikel plaatsen: Hoe plaats je een artikel? Door in je account naar het tabblad 'profiel' en daarna naar 'artikel toevoegen' te gaan.
 3. Contact: Hoe kan ik contact opnemen met artikelwebsite.nl? Antwoord: je kunt contact opnemen via email: info@artikelwebsite.nl
 4. De link in mijn artikel is weg of vervangen. Waarom? Antwoord: Wij controleren wekelijks of links nog werken. Links die dood/gebroken zijn of die verwijzen naar zogenaamde 'bad host' websites, vervangen we voor links van onszelf of we verwijderen de link helemaal. Je kunt de link zelf weer vervangen voor een nieuwe link, die wel werkt.
 5. Kan ik geld verdienen op deze webiste? Je kunt hier geen geld verdienen. 
 6. Reactie: Ik heb een reactie bij een artikel geplaatst, waarom zie ik die nergens staan? Antwoord: reacties worden eerst gekeurd in verband met het voorkomen van spam of andere ongewenste reacties. Je reactie zal later omder een artikel verschijnen als je reactie is goedgekeurd.
 7. Activatielink: Ik heb geen activatielink ontvangen, wat moet ik doen? Antwoord: in dat geval kan je het beste een email sturen naar ons. Vermeld je inlognaam wel even in de email, en benoem het probleem. We maken het dan in orde voor je. Ons emailadres is: info@artikelwebsite.nl
 8. Onderwerpen. Over welke onderwerpen mag ik schrijven? Antwoord: over alles wat je interesseert, en wat aan de voorwaarden voldoet. Artikelen moeten informatief zijn en geen kopieen van andere artikelen zijn. Dit wordt getest met Copyscape. Artikelen moeten over onderwerpen gaan die aan de voorwaarden van Google voldoen en van onszelf, waarover verderop in deze lijst meer
 9. Links: Mag ik links plaatsen? Antwoord: Je mag 1 link per artikel naar een ander website plaatsen en 3 links intern op de website naar gerelateerde artikelen van jezelf (bijvoorbeeld). De links moeten dus een directe relatie hebben met de inhoud van je artikel en de inhoud van de link moet aan onze voorwaarden voldoen. Linken naar affiliate/producten mag, indien gerelateerd aan je onderwerp, maar overdrijf het niet. Zorg wel voor waardevole artikelen van minimaal 400 a 500 woorden, en met inhoud waar mensen iets aan hebben.
 10. Hoe maak ik een link? Links plaatsen is vrij gemakkelijk, door eerst in je acount naar > profiel te gaan en dan naar > artikel wijzigen. Kies het artikel wat je van een link wilt voorzien. Selecteer in je artikel een woord waarvan je een link wilt maken, voorbeeld: dit wordt mijn link. Vervolgens kan je bovenin de balk kiezen voor het teken van een kettinkje. Klik dat kettinkje aan. Het symbool van een kettinkje is het symbool voor een link leggen. Een link is dus eigenlijk een schakel van een ketting. Als je dit wordt mijn link geselecteerd hebt,  klik dan op het kettinkje > er opent zich een venstertje > voeg dan bij LINK URL de link die je plaatsen wilt, in. > Daarna Kies je bij Target voor: Open in New Window. Dan > De rest vrijlaten. Dan > Klik dan op: Insert. Als het goed is staat er dan een link in je tekst. Lukt het niet kan je ook gewoon de link in zijn geheel in de tekst zetten, via jouw profiel en dan > artikel wijzigen. Wij plaatsen de link dan voor je, met een logische linktitel.
 11. Link afgekeurd? Wat voor links worden goed- of afgekeurd? Antwoord: Links naar bedrijven, producten (ook affiliate links zijn toegestaan indien gerelateerd aan een onderwerp van het artikel), en naar websites van personen, zijn in principe toegestaan, maar niet iets wat we nastreven. Niet meer dan 1 link per artikel, bij plaatsing van meer dan 1 links maken we een keuze welke link blijft. Afgekeurd worden o.a.: ingekortte links, en links naar websites of producten die schadelijk zijn voor artikelwebsite of personen.
 12. No-Follow: Hoe maak ik een no-follow link? Antwoord: zet achter de link: rel="no follow"
 13. Dubbele onderwerpen: Mag ik over onderwerpen schrijven waar anderen ook al een artikel over geschreven hebben? Antwoord: in principe is dat geen probleem. Je artikel moet dan wel nieuwe informatie of meer informatie bevatten, zodat het iets extra's toevoegt aan de site. Als er heel veel artikelen over een en hetzelfde onderwerp worden aangeboden, zullen we steeds meer verwachtingen hebben van de inhoud van dat artikel. Elke keer dezelfde informatie is immers saai en voegt aan Artikelwebsite op den duur niets toe. Sommige onderwerpen beschouwen we als delicaat, en dus zijn we dan strenger.
 14. Verwijderen: Als ik een artikel wil verwijderen, hoe moet ik dat dan doen? Antwoord: Je kunt zelf geen artikelen verwijderen. Wij kunnen je account stopzetten als je dat wilt. Door het artikel te wijzigen en er bovenaan de tekst in te zetten: Dit artikel verwijderen - word je artikel dan door ons tijdelijk op onzichtbaar gezet, en jouw inhoud wordt daarna verwijderd. Het enige wat we niet kunnen verwijderen is de titel van een artikel. Elk artikel heeft namelijk een nummer wat gekoppeld is aan de titel. De pagina die leeg is na het verwijderen van de inhoud, zullen we ter zijner tijd vaak zelf weer opvullen met nieuwe tekst.  We vullen het dus weer op met nieuwe tekst over het verwijderde onderwerp, om lege plekken op de site te voorkomen. We sluiten je account als je dat wilt. Dit hele proces is echter bewerkelijk, dus het kan even duren. Besef dus dat wanneer je artikelen op onze site plaatst, deze niet altijd meteen verwijderd kunnen worden. Ze worden eerst tijdelijk op onzichtbaar gesteld, vervolgens komt er voor jouw artikeltekst een nieuwe artikeltekst te staan, maar de titel van je oorspronkelijke artikel blijft meestal wel bestaan.
 15. Artikel geweigerd: Waarom worden er voor de categorie seksualiteit, drugs en kansspelen, artikelen relatief vaak geweigerd? Antwoord: omdat zoekmachines niet enthousiast zijn over artikelen met artikelen over de genoemde onderwerpen. Als het artikel dus zoiets promoot kan het nadelig zijn voor de zoekresultaten van onze website. Ook plaatsen we alleen artikelen die informatief van aard zijn, en geschikt voor alle leeftijden. Daarom wijzen we artikelen voor deze categorie dus relatief vaak af. Artikelen in deze categorie worden tegenwoordig alleen nog geplaatst als ze leerzaam zijn en wat nieuws te melden hebben. Er mogen geen links naar producten in staan die het liefdesleven van volwassenen een boost moeten geven, en er moet niet eerder over geschreven zijn op onze site. teksten die louter geschreven zijn voor productverkoop kun je beter op een advertentiesite plaatsen want wij plaatsen ze niet. We plaatsen nog maar heel weinig artikelen in deze categorie sinds Google de regels heeft aangescherpt. Andere redenen waarom artikelen worden geweigerd zijn: Gekopieerde inhoud, te kort artikel, zwakke inhoud, teksten die alleen maar op reclame lijken en verder geen enkele leerzame of waardevolle bijdrage leveren aan de webiste, reclame voor andere artikeldirectories, enzovoorts... Een reden van afwijzing wordt meestal meegestuurd als het artikel wordt afgekeurd.
 16. Afgekeurd artikel: Waarom is mijn artikel afgekeurd? Antwoord: De redenen van afwijzing van artikelen kan verschillende oorzaken hebben, als we tijd hebben sturen we de reden in een korte toelichting mee. In elk geval zullen in principe worden afgewezen: advertentie/reclameachtige berichten die niks leerzaams toevoegen; artikelen die op niet objectieve wijze geschreven zijn om ideeën of overtuigingen uit te dragen (we hebben geen forum en zijn geen platform, ook niet voor politieke of religieuze of andere overtuigingen), en we weigeren artikelen die geweld, seks, gokken, roken/e-roken/drugs gebruiken promoten of verheerlijken, alsook klikprogramma's (waaronder ook artikelen over GPT, piramidespelen, dubieuze software, links om te beleggen, enzovoorts) worden geweigerd. Maar ook artikelen die gekopieerd zijn van andere webistes, of artikelen die al ergens anders gepubliceerd zijn, plaatsen we niet. Verder zijn artikelen die aanstootgevend zijn, en die en/of gewelddadige of bloederige beelden bevatten, enzovoorts, niet welkom. Jong en oud moet hier kunnen lezen, zonder zich suf te schrikken. Artikelen over sexualiteit plaatsen we alleen als ze informatief zijn en leerzaam en in principe geschikt voor alle leeftijden. Artikelen met onrealistische beloftes aan lezers, worden geweigerd of (ter voorbeeld) aangepast. Medisch advies kun je alleen geven als je zelf arts bent. Dit wil niet zeggen dat je geen medisch advies mag geven, maar beweer niets wat je niet zeker weet, en gebruik bron-vermelding, adviseer ook altijd medische problemen met een arts te overleggen. 
 17. Goedkeuring: Welke artikelen worden goedgekeurd? Antwoord: Je moet een beetje aanvoelen wat geschikt is voor alle leeftijden, dan is het goed. En speel eerlijk spel. Verkoop mensen geen dromen maar feiten. Artikelen die op een opstel lijken worden meestal goedgekeurd.
 18. Profiel: mijn profiel is afgekeurd, waarom? Antwoord: misschien staan er dingen in die niet familievriendelijk zijn of misschien is je artikel inhoudelijk zwak, of te kort. Bij een afkeuring wordt een reden van afkeuren meegestuurd als je een werkend emailadres hebt opgegeven en hebt aangevinkt dat je daarover bericht wilt ontvangen. 
 19. Link weg? In mijn artikel stond een link maar die is nu ineens verwijderd, waarom is dat? Antwoord: Wij verwijderen alleen links waar iets mee is, dus bijvoorbeeld links die niet meer werken (de pagina waar naartoe gelinkt is bestaat bijvoorbeeld niet meer) of links die voor een te lange time-out zorgen, waardoor ze eigenlijk ook niet (meer) werken. We controleren regelmatig op de aanwezigheid van gebroken links of bad neighborhood links et cetera. Links die niet meer werken of links die bad neighborhoodlinks blijken te zijn, vervangen we mogelijk voor een link die ons bevalt of de link wordt geheel verwijderd.
 20. Link vervangen: De link in mijn artikel is vervangen voor een andere link: Antwoord: Dit doen wij alleen als de link die je geplaatst had, niet meer werkte of schadelijk was voor onze site. We kunnen een zogenaamde 'dode link' deleten of vervangen voor een werkende link. Dat kan ook een affiliatelink van onszelf zijn. Je kunt de link zelf wel weer aanpassen als je dat wilt, zorg dan wel dat het om een link gaat die werkt. Je krijgt geen bericht als we dode links verwijderen of vervangen, want dan zouden we dagelijks tientallen berichtjes moeten gaan rondsturen. Ook links die bekend staan als Bad Neighborhood links, worden na enige tijd weggehaald of vervangen voor iets beters.
 21. Reactie afgekeurd: Mijn reactie op een artikel is afgekeurd, wat kan daarvoor de reden zijn? Antwoord:  Reacties op artikelen worden bij ons gekeurd. Soms hebben mensen dat niet door en plaatsen de reactie dan tweemaal of zelfs driemaal. We keuren een reactie maar 1 keer goed natuurlijk. Dus kan je dan een bericht krijgen dat een reactie van jou is afgekeurd. Het gaat dan echter om afgekeurde kopieen van je reactie. Als je reactie oke is dan is hij eenmaal goedgekeurd en dan staat je reactie ook gewoon onder een artikel. Soms zijn er ook andere redenen waarom reacties worden afgekeurd, zoals: scheldpartijen, spam, links dumpen naar websites, of reacties die nergens op slaan.
 22. Mijn link is geweigerd, waarom? Dat kan verschillende redenenen hebben: links die niet aan ons beleid voldoen, affiliatelinks naar affiliateprogramma's zelf kunnen geweigerd worden, links die geen directe relatie met de inhoud van je artikel hebben, links die slechts zijn voor onze website, links die we ongepast vinden, enzovoorts. 

Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving