aanmeld knop
dot

Hoe een partner ontmoeten?

hartje.jpg
Wellicht vraag je je af hoe al die stelletjes elkaar precies gevonden hebben. Iedereen in je omgeving lijkt een partner te vinden en jij blijft met het gevoel zitten voor eeuwig vrijgezel te blijven. Hoe kun je zelf ook een leuke partner ontmoeten?

In veel dingen die wij in het leven willen bereiken steken we tijd. Denk aan werk en opleiding. Op school doen wij ons best want we willen ons diploma halen en een goede baan. Als we de baan hebben, willen we een goede sier maken, dus we blijven langer op het werk wanneer dat nodig is. Het zijn immers zaken die wij belangrijk vinden en waar we tijd en moeite in willen investeren.

 

Partner vinden

Hoe kan het dan dat wij dan weinig tijd besteden aan onze doelen op een ander belangrijk gebied. Namelijk op het gebied van het vinden van een partner? Vaak is dit namelijk het probleem. Soms moet je het lot gewoonweg een beetje sturen. In dit artikel staan mogelijkheden genoemd om een partner te vinden.


Uitgaan in je eentje

In eerste instantie zou je ervoor kunnen kiezen om in je eentje uit te gaan. Dit gaat voor mannen over het algemeen iets gemakkelijker dan vrouwen. Toch zul je -of je nu man of vrouw bent- versteld staan van de mogelijkheden wanneer je alleen uitgaat. Wanneer je uitgaat met je vrienden blijf je namelijk in je comfort zone steken. Ga je alleen uit, dan ben je haast wel gedwongen om aan te haken bij een ander groepje mensen en dus om nieuwe contacten op te doen. Door je social circle uit te bouwen loop je de kans een leuke man of vrouw tegen het lijf te lopen.


Overdag mensen ontmoeten

Ook is het mogelijk om overdag mensen te ontmoeten. Stelletjes hebben elkaar ontmoet op de gekste plekken. Op het strand, in het park, bij de bushalte, in de bibliotheek, in de trein of gewoon midden op straat. Een groot voordeel van overdag mensen ontmoeten is dat er geen alcohol meespeelt, zoals dat in de club of discotheek wel het geval is.

 

Daten via internet

Natuurlijk vereist het enige lef om zomaar mensen aan te spreken en daarom zijn er ook mogelijkheden waarbij de drempel wat minder hoog ligt. Zo is er de datingsite Lexa waar je op zoek kunt gaan naar een mogelijke partner. Aanmelden kan hier. Na de aanmelding kun je opgeven in welke regio en leeftijdscategorie je zoekt. Hierna verschijnen de profielen van mensen die voldoen aan uw zoekopdracht. Via het datingprofiel kun je vervolgens contact met de betreffende persoon opnemen.


Tags: partner ontmoeten, uitgaan, overdag, daten via internet
Artikel geschreven door: Raymond.
Publicatie datum: 2014-03-24
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving