aanmeld knop
dot

Tips voor het aanspreken van een vrouw op straat

hartjes.jpg
Bij het idee om zomaar een mooie vrouw aan te spreken op straat worden veel mannen nerveus. Vaak voelen ze de afwijzing al aankomen. Deze angst zorgt er echter voor dat wij minder succes hebben dan wij zouden willen. Daarom is het van belang dat je een leuke vrouw toch leert aanspreken.

Er zijn veel mannen waarbij het zweet uitbreekt bij het idee om een mooie dame aan te spreken. Dit ongemakkelijk voelen wordt eigenlijk veroorzaakt omdat zij zich al afgewezen zien worden. Er is ook nog een kans dat zij samen met haar sterke en jaloerse vriend is. Echter is deze angst overgeërfd uit een tijdperk waarin we nog en stammen leefden. Als er een man werd afgewezen door een vrouw dan wist de hele groep dit. Het versieren van de vrouw van het stamhoofd kon zelfs je dood betekenen. Tegenwoordig heeft men meer keuze. Eigenlijk hoef je helemaal niemand aan te spreken. Je kunt door de technologie zelfs online een partner ontmoeten.

 

Aanspreekangst?

De reden dat de straat en het uitgaansleven zo'n belangrijk onderdeel van je liefdesleven kan zijn, is omdat je daar de meeste vrouwen tegenkomt. Realiseer je dat 'haar niet aanspreken' je angst nooit zal wegnemen. Ook is een afwijzing helemaal niet zo erg. Omdat een afwijzing van één vrouw geen invloed heeft op je verdere liefdesleven. Aanspreekangst zorgt ervoor dat je geen nieuwe wegen zult bewandelen. Je weet echt nooit hoe deze specifieke vrouw reageert en je zal haar nooit leren kennen. Maar de kans is juist groot dat de vrouw zich gevleid voelt wanneer je haar aanspreekt.

Aanspreekangst bij mooie vrouwen blokkeert je succes en zelfvertrouwen met vrouwen. De enige manier om van de angst af te komen is om haar toch aan te spreken. Het aanspreken zal je meteen een goed gevoel geven. Uiteindelijk verdwijnt de angst nadat je een paar keer een mooie vrouw hebt durven aan te spreken. Je wordt er ervaren in. Maak haar niet te belangrijk voor je.

 

Hoe spreek je haar aan?

Probeer van het aanspreken geen moeilijke opgave te maken. Zeg gewoon "Hoi" en bedenk geen ingewikkelde openingszinnen. Je kunt nu vervolgen met een compliment over haar kleding of iets anders wat je opvalt. Stel je aan haar voor en vraag ook hoe zij heet. Praat een paar minuten over koetjes en kalfjes. Praat langzaam en stel vervolgens voor om een drankje te doen. Of stel voor om haar eens te bellen. Dan kun je altijd nog samen wat gaan doen. Wilt ze niets drinken of ze geeft haar telefoonnummer niet, bedenk dan dat je al iets hebt gewonnen door haar aan te spreken!

 

Andere manieren om een vrouw te ontmoeten

Mensen zomaar aanspreken is helaas niet iets wat iedereen even zomaar doet. Er zijn ook mogelijkheden waarbij dit niet hoeft te doen. De site die je wellicht nodig hebt is Lexa.nl. Op deze website kun je in contact komen met andere singles. Je kunt na de aanmelding op deze datingsite bijvoorbeeld zoeken naar alleenstaanden binnen jouw leeftijdscategorie. Het datingprofiel van iemand geeft de mogelijkheid om iemand een bericht te sturen.


Tags: vrouw aanspreken, relatie vinden
Artikel geschreven door: Raymond.
Publicatie datum: 2014-03-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving