Vrouwen verleiden: 5 tips

Veel mannen vinden het moeilijk om de juiste toon te vinden bij het verleiden van vrouwen. Er zijn mannen die heel makkelijk vrouwen vinden, die hebben altijd een mooie vriendin en een vlot gesprek, maar hoe doen ze dat? Dit zijn onze 5 tips!

Vrouwen verleiden: 5 tips

5 tips

Je kent ze wel: mannen die vrouwen in overvloed verleiden. Vrouwen verleiden lijkt secundair; ze knijpen er geen oog voor dicht. Vaak zijn het knappe mannen, maar net zo vaak zijn het doorsnee mannen en vraag je je af: hoe doet hij dat? Waarom kan ik geen vrouwen verleiden - ik zie er tenminste net zo goed uit?

1. Kom niet behoeftig over!

Het is belangrijk om het niet te opvallend te maken dat je geïnteresseerd bent in een vrouw. Het moet natuurlijk duidelijk zijn dat je in haar geïnteresseerd bent, maar als je een vrouw wilt verleiden, moet je niet wanhopig lijken. Het is beter om met enige terughoudendheid en afstand te handelen. Houd die afstand, er is ruimte voor seksuele spanning.

2. Ga voor haar hoofd, niet haar uiterlijk

Het zal altijd moeilijk blijven om niet alleen naar de schoonheid te kijken. De emotionele verbinding maken is wel belangrijk. Vrouwen zijn gevoelige wezens, gebruik daarom ook je eigen gevoelens. Een vrouw moet het gevoel hebben dat je oprecht in haar geïnteresseerd bent, niet alleen in haar lichaam. Vind een gemeenschappelijke interesse om over te praten.

3. Wees humoristisch

Vrouwen verleiden is een kwestie van humor. Weinig dingen trekken een vrouw zo aan als een man met gevoel voor humor. Humor maakt een moeilijk gesprek in een mum van tijd makkelijker, maar het allerbelangrijkste: humor laat je zien of iemand bij je past.

4. Strooi niet te veel met complimentjes

Vrouwen verleiden gaat niet over het ene compliment na het andere geven. Sterker nog, als het gaat om het verleiden van vrouwen, is het beter om geen complimenten te geven dan te overcomplimenteren. Door te veel complimenten te geven, maak je je intenties te duidelijk. Bovendien laat je jezelf er aanhankelijk uitzien.

5. Vermijd openingszinnen

Openingszinnen moeten worden vermeden. Ze zijn echt slecht en vrouwen weten meteen dat je geïnteresseerd in hun zijn. Het verleiden van vrouwen is te vergelijken met het nemen van de binnenweg in plaats van de snelweg als de weg geasfalteerd is: het duurt wat langer, maar je komt er wel!

Bekijk ook eens: