Wat is speeddaten?

Bij speeddaten gaan meerdere mensen een kamer binnen om daar meerdere mensen te ontmoeten. Dan zoeken we uit met wie het klikt en kunnen we contactgegevens uitwisselen.

Bij speeddaten ontmoet u snel meerdere mensen op een avond of middag. Dit is een geweldige manier om er snel achter te komen of iemand geschikt voor u is. Je kent immers in korte tijd veel singles en merkt meteen of er overeenkomsten tussen jullie zijn. Speeddaten in de praktijk Verschillende mannen en vrouwen komen in paren aan de tafels. De man en vrouw hebben dan een kort gesprek rond de tafel dat zo'n vijf tot tien minuten duurt. Vragen worden keer op keer gesteld. Vragen kunnen gaan over je leven, werk, hobby's en datingverwachtingen. Dan is er de schakelaar. Hierna wisselen de personen van parter voor het speeddaten.

Klikt het?

Nadat iedereen met elkaar voor een tijdje mhebben gepraat, kunt u aangeven met wie u contactgegevens wilt uitwisselen. Na een paar dagen hoort u misschien wie er ook nieuwsgierig naar u is. Als er een wederzijdse klik is, leert u elkaar beter kennen en wie weet ontmoet u een partner. Het voordeel van speeddaten is dat u in korte tijd veel nieuwe singles ontmoet die net als u op zoek zijn naar liefde.

Waar heb je het over?

Niet iedereen vindt speeddaten gemakkelijk. Verlegenheid en onzekerheid kunnen een gesprek moeilijk maken. Er is zelfs een heel goed boek geschreven vol advies voor mannen over hoe ze vrouwen het beste kunnen benaderen. Speeddaten is dan een geweldige leerervaring voor mannen die zich in het dagelijks leven ongemakkelijk voelen om met vrouwen te praten.

Wat is speeddaten?

NOTFOUND

Bekijk ook eens: