Stuur persbericht in

Het schrijven en indienen van persberichten is een van de beste manieren om aandacht te krijgen voor jouw bedrijf of organisatie. Een persbericht is een aankondiging die onder de media wordt verspreid, vaak via nieuwsuitzendingen, tijdschriften en online publicaties. Het geeft je de kans om belangrijk nieuws over het bedrijf of organisatie op een professionele manier onder de aandacht te brengen. 

Waar moet je op letten?

Omdat we onze lezers zoveel mogelijk kwaliteit proberen te bieden, stellen we een aantal eisen aan artikelen op artikelwebsite.nl. Eerst moet elk artikel in het Nederlands geschreven zijn. Artikelen in andere talen worden niet gepubliceerd. (Je mag natuurlijk leenwoorden en relevante citaten gebruiken in je tekst.)

Alle artikelen moeten inhoudelijk volledig uniek zijn. Daarom is het niet de bedoeling om inhoud te kopiëren. Zorg ervoor dat uw artikel vrij is van spelling, grammatica en interpunctie. Uw artikel wordt hiervoor beoordeeld. Als het aantal fouten te hoog is, wordt de tekst afgekeurd.

Artikelen moeten objectief zijn. Reclameboodschappen of gekleurde teksten worden daarom niet beoordeeld. Objectieve opmerkingen zijn toegestaan. In de toekomst komt er mogelijk een aparte categorie (zonder advertenties) voor calls en reviews. Uw artikel mag geen links bevatten, behalve links naar andere gerelateerde artikelen op onze website om het gebruiksvriendelijker te maken. Het systeem bepaalt ze automatisch, dus je moet deze links niet handmatig toevoegen. 

Artikelen moeten minimaal 300 woorden bevatten. Er is geen limiet aan de lengte van uw tekst, maar we raden een gemiddelde van 300-700 woorden aan om uw artikel gemakkelijker vindbaar en gebruiksvriendelijker te maken. Artikelen geschreven met behulp van het blogformulier worden niet gepubliceerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld artikelen geschreven in de ik-vorm en teksten die de mening of persoonlijke ervaring van de auteur weergeven. Deze lijst is nog voorlopig en kan op elk moment worden gewijzigd.

De voorwaarden in het kort:

- Minimaal 300 woorden tekst.

- Gebruik van titel, koptekst, tekst en unieke inhoud.

- Er zijn geen typefouten.

- Gebruik een afbeelding.

- Makkelijk leesbare tekst.

- Geen overgeoptimaliseerde tekst. Te vaak voorkomen van een trefwoord kan ertoe leiden dat het artikel niet wordt gepubliceerd.

- Artikeltitel met 0-70 karakters (gebruik hiervoor trefwoord).

- Schrijf een korte beschrijving van 120-140 karakters. (gebruik ergens een trefwoord).

 

Je kunt het onderstaande formulier invullen om ons te contacten met het artikel

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Bekijk ook eens: