aanmeld knop
dot

Internet daten: Wat te doen op de eerste date?

hartje.jpg
Wanneer je gaat internet daten ontmoet je iemand die je via het internet (en eventueel per telefoon) hebt leren kennen. Mensen kunnen elkaar via het internet ontmoeten door middel van zogenaamde "datingprofielen". Dit zijn pagina's waarop wat algemene informatie over je staat. Vaak kan iemand via het profiel een eerste berichtje naar je sturen.

Een voorbeeld van een bekende datingsite is Relatieplanet.nl. Dit is tevens de grootste en bekendste datingsite van Nederland. Het gaat hierbij om een betaalde datingsite. Een groot voordeel hiervan is dat de mensen die op deze website ook serieus op zoek zijn naar een partner.

 

Spannend

Over het algemeen zijn mensen zenuwachtig voor de date. Je gaat immers iemand ontmoeten die je alleen via het internet kent. Soms blijkt iemand in het echt heel anders te zijn dan je je had voorgesteld. Houd dit in het achterhoofd wanneer je gaat internet daten. Schep ook voor wat betreft het eventueel intiem worden geen hoge verwachtingen. Zie de date als een vrijblijvende ontmoeting tussen twee mensen.

 

Wat kun je op een eerste date het beste doen?

  • Het is af te raden om op de eerste date naar de bioscoop of naar de discotheek te gaan. Deze zorgen er alleen maar voor dat jullie afgeleid zijn en dat er zo geen moment bestaat waarop jullie elkaar beter leren kennen.
  • Daarnaast is het ook raadzaam om niet iets te doen wat heel duur is. Dit is niet uit gierigheid, maar je weet nooit of de ander wel veel kan missen. Daarom is het raadzaam iets te doen wat gratis is of heel weinig kost.

Leuk voor een eerste date

Je kunt ervoor kiezen om samen over een braderie te lopen of een terrasje te pakken. Bij lekker weer is ook picknicken een goede optie. Een voordeel is dat jullie op een afgelegen locatie intiem kunnen worden wanneer jullie dit beiden willen. Maar zoals eerder aangegeven, kun je nooit verwachten dat jullie intiem zullen worden.

 

Activiteiten in de buurt

Het is aan te raden om in regiobladen of op het internet te kijken welke activiteiten er in de buurt plaatsvinden. Je kunt dan per activiteit een inschatting maken of er ruimte is om elkaar beter te leren kennen en of deze ook voor beiden betaalbaar is.

 

Daten voor 50 plussers. Wie, wat, waar?
GayParship, daten met verstand?
Wat is speeddaten?


Tags: internet dating, eerste date, relatieplanet
Artikel geschreven door: Raymond.
Publicatie datum: 2014-03-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving