aanmeld knop
dot

Fetish voor hoge hakken

vrouwen.jpg
Een fetisj voor hoge hakken komt best vaak voor. Een fetisj hebben voor hoge hakken betekent dat je seksueel opgewonden raakt van schoenen met hoge hakken. OP zich lijkt dat geen probleem, end at hoeft het ook helemaal niet te zijn. maar soms is de fetisj zo dominant aanwezig dat opwinding voelen alleen maar mogelijk is als er hoge hakken bij betrokken worden, best wel lastig. Wat is een fetisj voor hoge hakken en hoe kan je ermee omgaan?

Als je opgewonden raakt van schoenen met hoge hakken hoeft dat niet meteen een fetisj te zijn. Pas als je voornamelijk opgewonden raakt van hoge hakken, spreek je van een fetisjisme. Je hebt dan altijd hoge nodig om te kunnen genieten van seks. Soms kan erover fantaseren voldoende zijn, maar op den duur wordt de behoefte aan echte schoenen met hakken waarschijnlijk sterker.

 

Fetisjen

Er zijn veel verschillende fetisjen. Bekend is bijvoorbeeld de fetisjist met een fetisj voor voeten. Iemand met een fetisj voor voeten wil niet alleen graag naakte voeten zien en aanraken, maar ze ook kussen en zelfs aflikken. Iemand met een fetish voor hoge hakken of voor schoenen met haken, wil de schoenen zien, aanraken en vaak ook kussen en likken.

 

Hoe omgaan met een fetisj voor hoge hakken?

Als je een fetisj voor hoge hakken hebt kan je dit het beste met je partner bepreken. Als je partner weet dat je dit erg belangrijk vindt, hoeft het helemaal geen probleem te zijn. Vrijen met hakken aan kan voor haar een onbelangrijk detail zijn. Vertel je partner dat je deze voorliefde hebt. 

 

Van voeten houden

Als je van voeten houdt ben je niet de enige. De voet fetisj komt het meeste voor. Voeten zijn dan opwindend voor je. Ook kan je allebei hebben, een fetsij voor hoge hakken en voor voeten.

 

Hoge hakken in grote maten

Schoenen met hoge hakken zijn er ook in maten die geschikt zijn voor mannen. Mannen hebben meestal schoenmaat 42 of groter. Als je als man hoge hakken dragen wilt kan je tegenwoordig vrij gemakkelijk schoenen met naaldhakken vinden in jouw maat.

 

Waar kan je hoge hakken kopen?

Er zijn veel plaatsen waar je hoge hakken kunt kopen. Ben je op zoek naar echte kinky hakken, schoeisel met leren banden, lakleer, gummy enzovoorts, dan kan je het beste eens kijken in een kinky shop.

 


Tags: kinky schoenen hoge hakken
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2015-07-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving